RASPORED NATJECANJA

RASPORED TONSKIH PROBA

RASPORED NASTUPA

RASPORED SOBA ZA UIGRAVANJE PRED NASTUPTONSKE PROBE I NASTUP

Raspored tonskih proba na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u dvorani natjecanja 439/IV. kat, oglašen je OVDJE. Uoči dolaska na probu kandidati se trebaju prijaviti na info pultu natjecanja u prizemlju Muzičke akademije gdje će dobiti potrebne upute i knjižicu natjecanja.
Raspored nastupa oglašen je OVDJE


UIGRAVANJE NATJECATELJA PRED NASTUP

Kratko uigravanje natjecatelja pred nastup osigurano je u prostorima Muzičke akademije u Zagrebu – Trg Republike Hrvatske 12. Na raspolaganju su četiri sobe u kojima će se natjecatelji izmjenjivati po gore objavljenom rasporedu (OVDJE)


MOGUĆNOST VJEŽBANJA

Vježbanje samo za natjecatelje izvan Zagreba moguće je u učionicama Škole uz prethodni dogovor u uredu Glazbene škole Pavla Markovca, Zagreb, Trg žrtava fašizma 9,  ili elektroničkom poštom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


VAŽNE OBAVIJESTI ZA NAGRAĐENE NATJECATELJESlužbeni korepetitor 27. međunarodnog natjecanja Mladi virtuozi, Zagreb 2021., violina

U slučaju da kandidat ne može osigurati svojeg korepetitora, može se za dogovor osobno obratiti pijanistu Domagoju Gušćiću, umjetničkom suradniku na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu i s njim dogovoriti uvjete, način dostave klavirskog izvatka i termine proba, elektroničkom poštom na adresu domagoj.guscic@gmail .com ili na mobitel +385 91 2192 771, moguće i putem aplikacija WhatsApp ili Viber.ZADANE SKLADBE

Napomena: Ovdje objavljeni notni primjeri informativnog su karaktera i služe kao uvid u težinu i zahtjeve zadanih skladbi. Originalne tiskane note natjecatelji će moći nabaviti u OVDJE navedenim prodavaonicama od 1. travnja 2021. Na traženje organizatora, kandidat će na natjecanju biti obvezan predočiti originalno tiskano izdanje zadanih skladbi.

 

IVAN JOSIP SKENDER: STILSKE ETIDE ZA VIOLINU

1. kategorija: Etida br. 1 - Plesna etida

2. kategorija: Etida br. 2 - Kontrastna etida

3. kategorija: Etida br. 3 - Varirana etida

4. kategorija: Etida br. 4 - Etida u plavom

5. kategorija: Etida br. 5 - Metaletida